Ramon Mens
Ramon Mens Video 15 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Geheime opbergvakken: kende je deze allemaal al? | Sjoerds Weetjes #183

Kom je broek- en jaszakken te kort om al je spullen mee te nemen, maar durf je ze eigenlijk niet achter te laten in de auto? Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen attendeert je op vijf modellen waarin je – tot vandaag weliswaar – je spullen in verborgen bergvakken kunt verstoppen.

Easter eggs, zo worden dergelijke verrassingsitems altijd genoemd. Je moet het maar net weten. Vanaf vandaag weet ook jij in welke auto’s je spulletjes in geheime bergvakken kunt achterlaten. Tijdens de opname bleek dat zelfs een van de eigenaren van een gebruikt model het bergvak ook had gevonden, maar de persoon was dan weer vergeten om het item eruit te halen toen ze de auto bij de dealer inruilde.

Benieuwd naar nog zo’n auto met allerlei verborgen features? Sjoerd ging voor een eerdere aflevering van Sjoerds Weetjes langs bij een Jeep Renegade. En wat blijkt? Die auto kun je ook op kinderfeestjes gebruiken als attractie. Want met deze auto kunnen zij zich wel vermaken. Maar dan is het wel handig dat je als ouder weet waar ze allemaal mee aan de haal kunnen. Benieuwd naar de video? Klik hier!

Sjoerds Weetjes

Elke week praat Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je in Sjoerds Weetjes bij op allerlei eigenaardigheden van specifieke modellen. Of het nu gaat om het checken van het oliepeil van een Alfa Romeo 4C of de achterklep van een BMW 3 Serie: in Sjoerds Weetjes hoor je alles wat je moet weten. Wil je geen video missen? Kijk dan elke vrijdagmiddag op onze website of abonneer je op ons YouTube-kanaal. Vergeet dan niet even op het belletje te drukken, zodat je vanzelf een melding krijgt als we een nieuwe video uploaden. Makkelijk, toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.

Reageer op artikel:
Geheime opbergvakken: kende je deze allemaal al? | Sjoerds Weetjes #183
Sluiten