Autovisie
Autovisie Video 1 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

De laatste keer 2020: Sjoerds Weetjes

Een nieuw jaar en ook in 2021 vervolgt Autovisie de reeks Sjoerds Weetjes. Maar voordat we het startschot geven voor nieuwe afleveringen geven, kijken we eenmalig terug naar 2020. In deze aflevering geeft Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je een kijkje in de keuken. 

Hoewel Sjoerds Weetjes een wekelijkse rubriek van Autovisie op YouTube.com/autovisie en Autovisie.nl is, zijn er vorig jaar meer dan 52 afleveringen verschenen. In een enkele week verscheen er meer dan één aflevering. Waarom meerdere per week? Dat is afhankelijk van de nieuwswaarde. Met de dik 50 nieuwe afleveringen starten we het nieuwe jaar met de 220e episode en dat betekent dat we vorig jaar de mijlpaal van 200 uitzendingen hebben bereikt. 

Liefhebbers

Velen zitten op vrijdag of op zaterdag klaar voor een nieuwe video. Waar de video’s een achtergrond- of nieuwsverhaal vertellen, kennen ook de video’s zelf een verhaal. In deze aflevering belichten we enkele producties. Hoe zijn die ontstaan? Wat hebben we ervoor moeten doen? Wat zie je niet in de video terug? Voor de liefhebber wellicht een interessant kijkje in de wereld van een Sjoerds Weetjes-aflevering. Deze aflevering geeft ook antwoorden op vragen als waarom Sjoerd vaak in een showroom fluistert of hoeveel tijd er was om een video te maken. 

Sjoerds Weetjes verschijnt elke vrijdag namiddag. Ook in 2021 brengen we weer bijzondere, unieke of opvallende verhalen die of een grote nieuwswaarde hebben of juist stilgehouden moeten worden. Sjoerds Weetjes is een rubriek van Autovisie. Eerder legde Sjoerd al uit hoe auto’s worden gecamoufleerd, hoe een concept car is opgebouwd, waarom DHL verdient aan een Aston Martin GT12, waarom er een Maserati MC12 Corsa met kentekenregistratie bestaat, hoe Mercedes op het idee van een inklapbare hardtop voor de SLK kwam en waarom er uiteindelijk geen opvolger voor de Opel Mokka klaar stond.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.