Autovisie
Autovisie Video 19 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Budget-kamperen: op het dak van deze Mini kun je slapen

Ben jij ook bezeten met het campervirus maar heb je geen geld om een integraal-camper te kopen? Mini heeft een relatief goedkope en eigenzinnige oplossing voor je!

In bovenstaande video legt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je uit dat je met deze Mini goedkoop op vakantie kunt. De daktent is licht, relatief goedkoop en erg makkelijk in gebruik. Met deze combinatie ben je altijd mobiel, waar je ook gaat. Camperen op het platteland of snel even de stad in? In het geval van deze Mini kun je alle kanten op.

Hoge Mini

Je moet alleen niet incontinent zijn, want je wordt er druk mee als je ‘s avonds vijf keer met een wc-rol in je hand naar het toiletblok moet lopen. In en uit de tent klimmen is namelijk niet heel eenvoudig en comfortabel. Wel is er ruimte voor twee personen, en kun je in totaal 200 kilogram in de tent kwijt.

Sjoerds Weetjes 

De videorubriek Sjoerds Weetjes vertelt je wekelijks een bijzonder of opvallende verhaal uit de auto-industrie. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen liet je in eerdere afleveringen ook kennismaken met een bijzonder setje Porsches, hij vertelde je als allereerste wereldwijd alle details van de Bugatti Divo, Sjoerd praatte je bij over de bijzondere opties van Ferrari’s tailor made, hij onthulde het verkeerde Bentley-embleem op de Continental GT en onthulde de inbreng van Lego voor het koplampontwerp. Deze aflevering van de Mini kwam overigens al eens eerder voorbij.  

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes. Bekijk eerdere onderwerpen als de Maserati MC12, de Peugeot e-Legend, de Bugatti Centodieci, de McLaren 765 LT en Aston Martin Valhalla  op www.autovisie.nl of via de afspeellijst van Autovisie op Youtube.com. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.