Autovisie
Autovisie Video 4 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Autospot: struikelen over Ferrari’s en Rolls-Royces op Rodeo Drive in L.A.

Wellicht had je ‘m al op ons kanaal voorbij zien komen: de eerste Autospot van dit jaar. In de video loop je met Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen mee op Rodeo Drive in Los Angeles, terwijl er allerlei bijzondere auto’s voorbij rijden.

Als je als autoliefhebber in Los Angeles bent, dan moet je even over Rodeo Drive lopen. De winkelstraat in Beverly Hills trekt niet alleen dames met een Black Card, maar ook mannen met leuke, bijzondere en kostbare auto’s. Wij waren ter plaatse en doen verslag van alles wat voorbij rijdt.

Geluid

Op Rodeo Drive en de omliggende straten zijn de modellen van Rolls-Royce, Ferrari, McLaren en Bentley de standaard. Met een Porsche val je niet op, met een Corvette of Mercedes-AMG evenmin. Toch draaien de vele toeristen er hun nek nog voor om, niet op de laatste plaats door het motorgeluid dat de bestuurders vaak ten gehore brengen. Buiten Beverly Hills zie je alleen in bijvoorbeeld Londen, Monaco, Hong Kong, Tokio en Knokke zoveel exotische auto’s op een vierkante meter.

Het is niet de eerste keer dat we op Rodeo Drive te vinden zijn. In de speciale afspeellijst Autospot tref je meer video’s aan, maar ook van bezoeken aan Tokio, Knokke en bijzondere autobedrijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.