Autovisie
Autovisie Video 2 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Achter de schermen: walk-around-video’s van 2020

Het jaar loopt op zijn eind en dan kijkt iedereen met het naderende nieuwe jaar altijd graag – al is het de vraag of dat ook dit jaar het geval is – achterom. We selecteren enkele walk-around-video’s en vertellen je wat er achter de schermen gebeurde. 

Wat waren de meest memorabele video’s afgelopen jaar? Dat zijn er zoveel. We selecteren vijf willekeurige video’s en vertellen je enkele details hoe de video’s tot stand zijn gekomen. Een van de onderwerpen is de fonkelnieuwe Maserati MC20, die op 9 september werd onthuld, maar waarvan Autovisie drie maanden daarvoor al het preproductiemodel kreeg te zien.

Audi A3

Of de A3, die Audi ruim vijf weken voor zijn geplande onthulling op de Autosalon van Genève in een bewaakt vogelpark aan enkele journalisten liet zien. Als enige medium in de Benelux maakte Autovisie er een video om zo de liefhebbers direct bij te praten. Dat en meer zie je in deze speciale eindejaarsvideo over de In Detail-video’s. 

Krijg je geen genoeg van onze video’s? Of wil je gewoon nog meer terugblikken op 2020? Dat kan. Op onze website kun je gemakkelijk al onze video’s bekijken. Peters Proefrit, Sjoerds Weetjes of een rij-indruk van een auto uit 2020: alles vind je op Autovisie.nl. Op ons YouTube-kanaal hebben we speciale afspeellijsten voor je gemaakt, zodat je gemakkelijk kunt doorkijken zonder dat je iets hoeft te doen. Ideaal voor het aankomende en eerste weekend van 2021!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.