Autovisie
Autovisie Nieuws 27 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

YouTube-ster POG maakt van tuin rallyparcours voor Lamborghini

België zit al maanden in een lock-down, maar dat heeft de bekende Belgische influencer POG er niet van weerhouden om naar buiten te gaan.

De Belg staat erom bekend van zijn McLaren, Mini, Ferrari en Lamborghini’s te genieten. Hij rijdt normaliter vrijwel dagelijks met een van zijn sportwagens. En hij schroomt er niet van om het gaspedaal te gebruiken waarvoor het bedoeld is en showt zijn automobiele collectie maar al te graag aan andere liefhebbers.

pog house
POG

Drone-foto

Nu POG officieel thuis moet zitten vanwege de lock-down in België, laat hij hem zijn rijplezier toch niet ontnemen. En zie hier een drone-foto van zijn optrekje. POG heeft inmiddels een heus parcours rond zijn huis. Dat is niet vanwege het suf rondjes lopen om zijn stulpje. Nee, door het uitlaten van zijn bolides. Kijk eens goed naar de foto. Naast de Audi RS 6 Avant staat een tweede auto op de foto. Zijn Lamborghini drift over wat voorheen een groene grasstrook was.

Inrijden

POG, een succesvolle ondernemer en inmiddels een bekende influencer op Instagram, YouTube en Facebook, kreeg onlangs zijn Mini Cooper S John Cooper Works GP afgeleverd. De kakelverse eigenaar is de auto al aan het inrijden… in zijn eigen tuin! Het is niet bekend wat de rondetijden van de McLaren 675LT Spider, Ferrari 812 Superfast, Renault Kangoo, Audi RS 6 Avant, Mini GP en Lamborghini’s Huracan Spider en Aventador zijn. To be continued.

POG Bburago
Autovisie

Mooiste herinnering

Autovisie sprak de vriendelijke en toegankelijk POG afgelopen augustus in Knokke en stelde hem de vraag wat zijn mooiste herinnering met een auto is. Hij antwoordde: “Dat zijn er zoveel, ik rijd bijna elke dag in sportwagens. Ik heb drie keer meegedaan aan de Gumball3000 en ben over de hele wereld geweest. Met de 812 Superfast heb ik al meer dan 15.000 km gereden in 6 maanden.” POG startte zijn automobiele carrière in een groene Peugeot 205. Zijn ultieme droomauto is de Ferrari LaFerrari, waarbij hij een voorkeur heeft voor de Aperta. “Ik had in mijn jeugd al veel liefde voor Ferrari en nu kan ik ze zelf kopen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.