Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 20 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Uw garage: Jorrit’s bizarre VW-collectie met Volkswagen-MAN 4×4

Jorrit Rem heeft veel ruimte en is Volkswagen-gek. Dat is hét recept voor steeds meer en sinds kort steeds grotere auto’s.

Ik ben al eens met een Transporter naar de Noordkaap geweest en heb een Taro met een daktent, waarmee ik ook offroad ben geweest. Beter wordt het niet, denk je dan.

Op zoek naar een Volkswagen-MAN 4×4

Maar dan ga je online wat zoeken en speuren naar het ultieme en zie je dat het toch nog indrukwekkender kan: een Volkswagen-MAN 4×4.

Uw garage, Volkswagen-MAN, 4x4
(Afbeelding: Autovisie Magazine)

Ik heb nog verschillende auto’s in Nederland bekeken, maar vond uiteindelijk deze in het centrum van Berlijn. Ik doe het, of nee, toch niet! Ik twijfelde te lang en de advertentie verdween weer. Het had zo moeten zijn, jammer! Maar toen de MAN na een paar dagen toch weer online kwam, heb ik gebeld: ik kom eraan!

Rontrekken door IJsland met de Volkswagen offroader

De bedoeling is om er een woonunit achterop te bouwen en dan op IJsland rond te trekken, de ongerepte natuur in. Het hele onderstel is te sperren, je moet dus ver kunnen komen. Maar eerst zetten we een caravan achterop om alles dichter bij huis uit te proberen. Plannen maken en bedenken hoe we het willen hebben en uitvinden hoe het is om met zo’n ding te reizen.

Een ruw randje

Het hoeft van ons niet allemaal perfect; het mag best een ruw randje hebben. Er moet nog heel wat gebeuren voor we naar IJsland kunnen, maar het hart, de basis van de Volkswagen, is goed en alles werkt. We hopen de auto eind van de zomer op kenteken te hebben, zodat we er dit jaar nog een keer mee weg kunnen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.