Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 17 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie nummer 24

Twaalf stationwagons in de grootste autotest van Nederland en de eerste testkilometers in de Skoda Kodiaq, de Toyota C-HR en de Nissan GT-R. Dat en veel meer lees je in de nieuwste Autovisie, nummer 23.  Vanaf vandaag ligt het magazine in de winkel óf in je brievenbus, maar hier krijg je alvast een klein voorproefje.

Segmenttest: De grootste autotest van Nederland

Niet alleen populair bij zakelijk rijders, maar ook bij privékopers, de C-Segment stationwagon. In de grootste autotest van Nederland zetten we samen met de ANWB twaalf exemplaren tegenover elkaar. Welke stationwagon gaat er met de winst vandoor?

Reportage: Murena 429GT

Heel veel zeldzamer dan de Murena wordt het niet. Er werden slechts tien exemplaren van deze Italiaans-Amerikaanse kruising gemaakt, waar er nu nog maar een paar van overgebleven zijn. We gingen op pad met de 6,35 meter lange 429GT.

De Rit: Paolo Martin

Zes jaar lang was hij manusje-van-alles bij Michelotti en toen hield Paolo Martin het er voor gezien. Hij had toen alleen bijgedragen aan de Triumph Spitfire. Zijn volgende baan bij Bertone hield hij slechts negen maanden vol, maar vervolgens maakte hij de stap naar Pininfarina en dat bleek de juiste…

Reportage: Autovisie Mobility Battle

De auto is niet altijd het ideale vervoermiddel, met name in de drukke Randstad. Zeven redactieleden kozen verschillende wapens in de Autovisie Mobility Battle,

Test: Skoda Kodiaq

Skoda heeft het even aangekeken en komt nu met de eerste échte SUV, de Kodiaq. Hij mag dan gebaseerd zijn op hetzelfde platform als zijn concerngenoten, de Volkswagen Tiguan en de Seat Ateca, de Kodiaq troeft ze op het gebied van ruimte behoorlijk af. De eerste kilometers met de nieuwste Skoda.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.