Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 3 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie nummer 23

Van felle Franse hatchbacks tot een droomgarage waarbij alle auto’s dezelfde motor hebben, het staat allemaal in de nieuwste Autovisie, nummer 23.  Vanaf vandaag ligt het magazine in de winkel óf in je brievenbus, maar hier krijg je alvast een klein voorproefje.

Reportage: DS3 Performance vs. Renault Clio R.S. Trophy

Renault Clio RS, occasion, occasions
(Afbeelding: Sytse Dijkstra)

Allebei een 1,6 liter turbomotor die ruim 200 pk loslaat op de voorwielen, allebei recent vernieuwd en sprinttijden naar 100 in ongeveer 6,5 tellen. Op papier zijn de Renault Clio R.S. Trophy en de DS3 Performance behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar welke van de twee gaat er met de winst vandoor?

Stuurmanswegen: Op reis met een klassieke Mercedes-Benz

Rustig cruisen over de boulevard van Cannes en stevig sturen in de Gorges du Verdon. In het zuiden van Frankrijk gingen we nazomeren met de Erbe van Mercedes-Benz, zoals de Duitsers hun erfgoed noemen.

Triotest: Alfa Romeo Giulia vs. Jaguar XE vs. BMW 3 Serie

Het heeft even geduurd, maar nu is hij er dan eindelijk, de Alfa Romeo Giulia. De Italiaanse nieuweling mag aantreden tegen zijn directe concurrenten, de BMW 3 Serie en de Jaguar XE in deze triotest met een zakelijke inslag.

Reportage: Drie auto’s, één hart

Wat nu als je een droomgarage moet samenstellen bestaande uit drie auto’s, maar dat alle auto’s wel één ding moeten delen, de motor. De Ford Focus RS, de Ford Mustang en de Zenos E10R hebben allemaal een compleet eigen karakter, maar delen de 2,3 liter EcoBoost.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine, nummer 23, is vanaf donderdag 3 november ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.