Autovisie
Autovisie Nieuws 11 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie Magazine editie 4

U kijkt er ongetwijfeld weer reikhalzend naar uit, een vers nummer van Autovisie Magazine. Morgenavond kunt u bij thuiskomst ontspannen neerploffen in de fauteuil en genieten van editie 4. Nu alvast een kleine greep uit de inhoud van Autovisie Magazine die morgen in de winkelschappen en op de deurmat bij de abonnees ligt.

DE RIT: Steven van Eijck

Oud-staatssecretaris van Financieën Steven van Eijck heeft een van de best gevulde contactlijsten van ons land. Van premier Rutte tot topondernemers; ze staan allemaal in zijn iPhone. De kersverse voorzitter van de RAI Vereniging is bereid ze allemaal in te zetten om de positie van de automotive branche te verbeteren. Autovisie-verslaggever Olof van Joolen interviewde hem voor De Rit.

“Leaserijders toeren massaal in plug-in hybrides die nooit een stekker zien.”

 

REPORTAGE: Panamera Turbo S vs M6 Gran Coupé

Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst ging door de geluidsbarrière zónder vliegbrevet. Het kan met de Porsche Panamera Turbo S en de BMW M6 Gran Coupé. Samen met Jaco Bijlsma ging hij op avontuur in het Sauerland met twee vierzits business jets.

“Porsche demonstreert fantastisch hoe een business jet hoort te vliegen”

Reportage: Porsche Panamera Turbo S vs. BMW M6 Gran Coupé

 

VINTAGE: klassiekers zijn big business

Terwijl de klassiekermarkt lijkt te worden geregeerd door pure gekte gaat het beurs- en veilingseizoen van start. Zullen er weer records worden geboekt? En blijft een leuke oldtimer wel binnen bereik van de modale liefhebber? Olof van Joolen duikt in de wereld van handelaren en verzamelaars.

“Sommige Ferrari’s en Astons doen 30 procent waardestijging of meer per jaar”

Reportage: Klassiekers big business

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.