Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 20 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie Magazine editie 15

Hij ligt weer in de rekken, een nagelnieuw nummer van Autovisie Magazine. De tweewekelijkse versnapering voor liefhebbers van alles met vier wielen is gevuld met teveel om op te noemen. Daarom hieronder een paar monstertjes om alvast van te proeven.

De Rit: Dakar-racer Nasser Al-Attiyah

Nasser Al-Attiyah is een van de meest veelzijdige atleten ter wereld. Razendsnel met elk gemotoriseerd voertuig en winnaar van een Olympische medaille. We spraken met hem in Dubai over zijn drukke leven.

“Elektrische rallyauto’s? Dan gaan de toeschouwers ons met stenen bekogelen”

Reportage: Mazda MX-5 door de jaren heen

Mazda claimt met de vierde generatie MX-5 terug te gaan naar de succesvolle basis van licht, compact en puur. Familieberaad bepaalt of dat is gelukt.

“De ND houdt de herinnering aan zijn voorgangers springlevend”

Reportage: Silvretta Classic Rally

Wat doe je als Duitse fabrikant met een museum propvol waanzinnige auto’s? Je stuurt wat topstukken richting de Alpen om ze te gebruiken waarvoor ze zijn bedoeld: rijden over echte stuurmanswegen.

“Een Mercedes gaat niet kapot. Ook een oude Mercedes niet”

Test: Nissan Qashqai vs. Renault Kadjar

Met de Kadjar hoopt Renault mee te kunnen gaan liften op het enorme succes van de Nissan Qashqai. Kan de Franse replica het bewezen origineel uit Japan overtreffen?

“In één klap kan Renault de vreselijke Koleos doen vergeten”

Lees Autovisie Magazine Digitaal

De laatste editie van Autovisie Magazine is te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees). Liever een los artikel lezen? Lees Autovisie Magazine dan via Blendle.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.