Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 22 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Prijzige binnenkomer: DS 7 Crossback La Premiere

Voor wie alle vertrouwen heeft in de kwaliteiten van DS’ eerste SUV en het maken van een proefrit of eerste zittest totaal niet belangrijk is, opent DS volgende maand de digitale reserveringsboeken voor de 7 Crossback. De SUV is per direct via internet te bestellen. Het gaat overigens wel om een gelimiteerde en prijzige uitvoering.

DS 7 Crossback La Premièreds7-crossback-la-premiere-foto-001-1440x821De marktintroductie van de DS 7 Crossback laat nog tot begin 2018 op zich wachten, maar voor wie niet kan wachten is er nu al een website in de lucht, waarop de vijfpersoons SUV besteld kan worden. Invloed op de daadwerkelijke levering heeft het voorintekenen wel degelijk, want DS bouwt de eerste lichting alleen als La Première. De reguliere types komen pas in een later stadium beschikbaar.

DS 7 Crossback La Première 45763-250Twee motorversies

De La Première is er in twee motoriseringen, het benzineblok 1.6 THP met turbo en 225 pk en de dieselversie 2.0 BlueHDi met 180 pk en fonkelnieuwe achttrapsautomaat. Ongeacht de gekozen aandrijflijn beschikt de La Première over een extra rijke aankleding. Op de website kan de koets van de SUV ingekleurd worden in Gris Artense, Blanc Nacré of Noir Perla Nera (respectievelijk grijs, wit, zwart), terwijl de badges op de carrosserie zijn uitgevoerd in Art Rubis dat ook voor de de Nappa lederen bekleding wordt gebruikt.

DS 7 Crossback La PremièrePrijzig

Dat exclusiviteit wat kost, mag duidelijk zijn wanneer je de prijzen hoort. De DS 7 Crossback La Première kost met dieselmotor € 61.600,-. De benzineversie is er vanaf € 63.100,-.Voor wie alle vertrouwen heeft in de kwaliteiten van DS’ eerste SUV en een proefrit of eerste zittest totaal niet belangrijk zijn, opent DS de digitale reserveringsboeken voor de 7 Crossback. De SUV is per direct via internet te bestellen. Het gaat overigens wel om een gelimiteerde en prijzige uitvoering.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.