Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 26 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

De-prijs-die-niemand-betaalt-voor-een-Bentley-Continental-GT is bekend

Ze zijn open, de orderboeken voor de fonkelnieuwe Bentley Continental GT, nu de Nederlandse importeur het prijskaartje voor de kakelverse vierpersoons coupé heeft vrijgegeven.

De Continental GT kent een Nederlandse consumentenadviesprijs van € 271.605,-. Allemaal leuk en aardig, maar voor dit bedrag gaat er echt geen Bentley Continental GT ons wegennet op. Geen enkele koper haalt het in zijn hoofd om voor een standaarduitvoering te gaan. Nee, de prijs van de GT zal altijd enkele tienduizenden euro’s hoger liggen. Een specifieke kleur met matching lederen bekleding, houtfineer, logo’s in de stoelleuning, ga zo maar door. Als je 271.605 euro uit gaat geven aan een overigens zeer appetijtelijk gelijnde luxueuze coupé dan zorg je ervoor dat de auto ook een persoonlijke touch heeft.

LEES MEER: ALLE DETAILS BENTLEY CONTINENTAL GT

Met de introductie van de Continental GT geeft Bentley het startsein voor de nieuwe generatie Continental-modellen. Na de GT komt de GTC (2018), gevolgd door de Flying Spur (2019). Autovisie kan onthullen dat de GT en GTC wat design betreft heel dicht bij elkaar zitten. De vierdeurs Flying Spur, die geen Continental in de naamgeving krijgt, zal een zelfstandig ontwerp krijgen. Geen enkele plaatwerkdeel zal uitwisselbaar zijn met de GT of GTC.

 

 

 

Nieuwe Bentley Continental GT is herkenbaar anders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.