Autovisie
Autovisie Nieuws 1 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Waarom Opels familiegezicht voor de Astra werd aangepast – Sjoerds Weetjes 254

Met de Opel Astra geeft Opel zijn volgende spiksplinternieuwe model het nieuwe familiegezicht. Voor de middenklasser moest Opel-designer Mark Adams enkele consessies doen, maar hij loste het op bijzondere wijze op. Hoe dat zit, legt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je uit in een nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes die in het teken staat van de fonkelnieuwe Astra.

Nieuwe volksauto: eerste test Opel Astra (2022) – Video

 

Opel astra Sjoerds weetjes sjoerd van bilsen
noel van bilsen

Begin volgend jaar komt de nieuwe Astra op de markt. Opel toonde het model vandaag aan de pers. Hoewel de fabrikant de eerste details van de vijfdeurs hatchback reeds vrij gaf, is er volgens Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen nog meer nieuws te vertellen. Hij verklapt enkele bijzonderheden van de nieuwe c-segmenter die je nog niet eerder hoorde.

Nieuwe volksauto: eerste test Opel Astra (2022) – Video

Dit is de eerste keer dat we uitgebreid kennismaken met het nieuwe model van Opel, al reden we eerder al een productiemodel. Destijds ging Autovisie-redacteur Jaco Bijlsma al op pad met een prototype. Alvast een voorproefje krijgen van de nieuwe Astra? Klik dan op bovenstaande link en kijk de video!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.