Autovisie
Autovisie Nieuws 13 apr 2017

Lexus LS F-Sport zegt aaaaaaaaaaaaaa

Kan die typische Lexus-scheur nog verder open? Het lijkt er bijna op, want zo in het zwart overheerst die enorme grille van de LS F-Sport echt alles.

LS F-Sport

Je moet van het Lexus-design houden. Er is niets ingetogen aan en bestaat over het algemeen uit net iets te veel lijntjes en hoekjes. ‘Überholprestige’ kan deze LS F-Sport echter niet worden ontzegd, want vooral zijn aangepaste grille maakt hem een gemene verschijning.

“‘Überholprestige‘ kan de Lexus LS F-Sport niet worden ontzegd”

Het F-Sport-pakket is leverbaar voor zowel de Lexus LS 500 als LS 500h en bevat verder zijskirts, 20 inch lichtmetalen wielen en deze optionele witte lak. Binnenin zijn uiteraard sportstoelen aanwezig en een paar andere sportief ogende details.

Bij een cosmetische ingreep alleen blijft het echter niet. De LS F-Sport heeft grotere remmen en is uit te rusten met een Handling Package (alleen voor de LS 500), wat onder meer meesturende achterwielen en scherper afgestelde luchtvering toevoegt.

LEES OOK: COMPLEET NIEUWE LEXUS LS IS LANGER DAN LANG

De Lexus LS 500 wordt aangedreven door een 3,5 liter twinturbo V6 met 421 pk, die gekoppeld is aan een tientraps automaat. De LS 500h heeft een combineert dezelfde motor met twee elektromotoren en komt tot 359 pk.