Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Nieuws 18 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Langs de kandidaten van de Supertest 2020 – Sjoerds Weetjes 217

Het is een traditie, de jaarlijkse Autovisie Supertest waarin we op zoek gaan naar de lekkerste stuurmansauto van het afgelopen jaar. Zo ook in 2020. Welke modellen dit jaar een gooi naar de felbegeerde titel doen, laat Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je zien in deze speciale aflevering van Sjoerds Weetjes.

Wat is de overeenkomst tussen de Toyota GR Supra en Morgan Speed 6? Hoeveel exemplaren komen er van de McLaren 620R? Hoe herken je de BMW M2 CS? Waarom is de Formentor een echte Cupra? Waarom je bij de Dallara Stradale drie karakters in een krijgt? Het zijn slechts enkele vragen die beantwoord worden in een nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen zet alle deelnemers van de Supertest 2020 op een rij, stelt ze aan je voor en vertelt enkele bijzonderheden van de uiteenlopende modellen.

Sjoerds Weetjes

In elke aflevering vertelt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen een bijzonder verhaal dat je niet in de folder leest, belicht hij een opvallend model, stelt hij een nieuw model aan je voor of verklaart hij de filosofie van een specifiek type. In een eerdere aflevering legde hij uit hoe een auto wordt gecamoufleerd en verklaarde hij hoe de Mercedes G650 Maybach Landaulet is opgebouwd. Hij onthulde ook hoe Herbie zelfstandig kon rijden en lichtte toe waarom Mercedes-Benz een supersnelle autotransporter liet bouwen. 

Exclusief

Sjoerds Weetjes is een exclusieve serie van Autovisie. Elke vrijdagnamiddag verschijnt een nieuwe aflevering op Autovisie.nl en YoutTube.com/autovisie. Klik hier voor de afspeellijst. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.