Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Uitgelekte beelden onthullen nieuwe Lamborghini Revuelto

Er zijn beelden gelekt van de aanstaande Lamborghini Revuelto. Het model moet de opvolger worden van de Aventador en wordt naar verluidt vanavond officieel onthuld. Een echt geheim is het echter niet meer.

De benaming van het nieuwe model komt niet uit de lucht vallen. Zo registreerde de Italianen in 2022 al de naam ‘Revuelto’.

Lamborghini Revuelto lekt uit

Nog onduidelijk was of Lamborghini ‘Revuelto’ voor een nieuw model of de technologie van een nieuw model ging gebruiken. Nu is het duidelijk, dit is de nieuwe auto van de Italiaanse supercarfabrikant. En die wordt getoond in het knaloranje!

Het design van de Lamborghini Revuelto

Het verschil met de Lamborghini Aventador is direct duidelijk. De dagrijverlichting lijkt meer op dat van de Sian waarboven driehoekige lichtunits zijn geplaatst. Onder de LED-verlichting vind je een flinke radiateur om de motor te koelen.

Lamborghini Revuelto, gelekt,
Het gelekte beeld. (Afbeelding: Autopareri)

Hoewel de neus grotere openingen heeft en andere verlichting, hebben de puntige neus en welvingen op de motorkap wel wat weg van het oude model. Ook de spiegels lijken redelijk overeen te komen met de Aventador. De luchthappers achter de portieren zijn echter een stuk groter en loopt door tot aan de C-stijl.

Een V12

De Lamborghini Revuelto krijgt naar alle waarschijnlijkheid een V12 met hybride-hulp. Hoe de aandrijflijn er in praktijk uit gaat zien en wat de specificaties zijn, is nog even afwachten.

De Italianen weten modellen vaak goed geheim te houden

Hoewel de Revuelto volgens de geruchten vanavond wordt onthuld, kan Lamborghini Nederland dit nog niet bevestigingen. “Er is blijkbaar een Italiaans magazine geweest dat de auto al heeft gezien. (..) Lamborghini weet normaal de modellen erg goed geheim te houden, maar dit is nu niet gelukt. Wellicht is de foto van het magazine in een drukkerij uitgelekt”, laat de Nederlandse importeur aan Autovisie weten.

Lamborghini Revuelto, gelekt,
Het gelekte beeld. (Afbeelding: Autopareri)

Is de opvolger van de Lamborghini Aventador te gecompliceerd?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.