Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 11 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Onder de hamer: koninklijke Range Rover

Er kan geboden worden op de Range Rover waarmee de Britse prins William zijn vrouw Kate en zoontje prins George heeft opgehaald uit het ziekenhuis. Wie interesse heeft, moet flink in de buidel tasten voor het koninklijke afdankertje.

Goede doelen

Op het moment van schrijven staat de teller al op bijna 60.000 euro en de online veiling loopt nog tot 15 september. De opbrengsten verdwijnen trouwens niet in de zak van prins William, het grootste gedeelte gaat naar twee goede doelen: Sun Screen IT en Stand Down.

Sun Screen IT stuurt desktop computers naar scholen, ziekenhuizen en weeshuizen in derdewereldlanden en Stand Down zorgt voor veteranen die getraumatiseerd zijn door hun oorlogsverleden.

Museumstuk

De verwachting is dat de auto 175.000 euro op gaat leveren. Daarvoor krijgt de koper een Range Rover Vogue SE SDV8 4.4 Diesel met 334 pk die drie jaar in de koninklijke vloot heeft gediend. Naast het feit dat zo’n beetje elke optie op de lijst is aangevinkt, is de auto natuurlijk voorzien van flink verdonkerd privacyglass om de paparazzi geen blik in de auto te gunnen.

De vraag is of de nieuwe eigenaar nog iets gaat toevoegen aan de 31.000 mijlen die de auto heeft gereden. Of zou de auto gelijk in een museum gestald worden, als de eerste auto waar prins George ooit een ritje in heeft gemaakt?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.