Autovisie
Autovisie Nieuws 27 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Welke kleur sleepogen voor de Ford Bronco wordt het?

Ford treedt binnen in de toplijst bijzondere opties, want wie in de markt is voor een Bronco mag zich opmaken voor een heel aparte vraag. “Welke kleur sleepogen wenst u op uw toekomstige Bronco?” Een essentiële vraag, toch?

Tsja, daar zit je dan. Je bent overmand door emoties, op weg naar de handtekening onder het koopcontract en dan komt die ene vraag die je nooit eerder werd gesteld. In welke kleur moeten de sleepogen worden uitgevoerd? Had je je net door een waslijst aan andere vragen over de aankleding geworsteld, komt dit er nog achteraan.

Een bijzondere optie

Dit is toch wel even iets anders dan een op het dak gemonteerde lampenset, een bandenspanningcontrolesysteem, een powerpack voor de benzinemotor of de of een Wildtrak-embleem op de achterkant. En dan blijkt dat er zelfs keuze uit drie tinten is, zo meldt de site Ford Authority.

Standaard levert Ford ze in zwart, maar desgewenst voert de autobouwer de trekogen uit in blauw, oranje of rood. Per set betaal je er in Amerika precies 160 dollar voor. Voor dat geld zijn de ogen wel gepoedercoate.

Functionele optie voor de Ford Bronco

De kleur van het item is pure luxe. Je kunt ze ook zwart laten. De trekogen zelf zijn puur functioneel. Ten minste, als je van offroad-rijden houdt. Dan zou je ze weleens nodig hebben om je auto uit een benaderde positie te trekken. Of je helpt een gestrande offroad-piloot.

Een touw of ketting eraan en je kunt of jezelf of een andere automobilist lostrekken. De vraag is alleen of je dat nog steeds wilt doen, als je er 160 dollar voor hebt betaald om ze in een fancy kleurtje te laten spuiten.

Officieel en via grijze import

Het is niet bekend of Ford de optie ook op de Bronco voor de Europese markt gaat aanbieden. De Amerikaanse autobouwer gaat de offroader binnenkort ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan verkopen, al zijn er al verschillende grijs geïmporteerde exemplaren op de Europese weg te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.