Autovisie
Autovisie Nieuws 25 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Jaguar XJ50 staat als Abraham op autoshow Peking

De XJ is dit jaar vijftig geworden, dus staat er tijdens de autoshow van Peking een Abraham op de Jaguar-stand. Of er naast die speciale XJ50-uitvoering ook zo’n wit bord met daarop een ‘lollig’ gedicht staat, is niet bekend.

jaguar_xj50_lwb_4_068f02a204f30358

Jaguar levert de XJ50 in zowel de ‘korte’ als lange variant, met een 340 pk sterke zescilinder benzinemotor of een 300 pk leverende 3,0 liter turbodiesel. Qua uiterlijk is de jubileum-XJ aangekleed met speciale 20 inch lichtmetalen wielen, een zwarte grille, een aantal XJ50-badges en de voor- en achterbumper van de luxe Autobiography-uitvoering. Er zijn vier kleuren beschikbaar voor de XJ50: Fuji White, Santorini Black, Loire Blue en Rosello Red.

XJ50-logo’s genoeg

In het interieur zitten de bestuurder en passagiers uiteraard op met leer beklede stoelen, waarvan de rugleuning en het zitvlak zijn afgewerkt met ruitvormige stiksels. Verder zijn er dorpelpanelen met verlichte XJ50-logo’s, een XJ50-logo op de middenarmsteun, geanodiseerde schakelpeddels en met lichtmetaal afgewerkte pedalen. De Jaguar XJ50 is per direct te bestellen en kost minimaal 132.770 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.