Autovisie
Autovisie Nieuws 6 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Hoe leuk: California Spider Junior

Als een échte Ferrari 250 GT California onder de hamer gaat, gaan alle alarmbellen rinkelen. Waarom? Simpel: zo’n Ferrari levert miljoenen op. Deze California Spider Junior zal flink goedkoper zijn, maar is niet minder bijzonder.

Afwerking van hoog niveau

Deze California Spider Junior is namelijk de ultieme Ferrari voor de kleine man of vrouw. De afwerking is van uitzonderlijk hoog niveau. De Argento-kleurstelling in combinatie met de zwartlederen bekleding en de gele mistlampen doen het uitstekend op het foto’s en vast ook in real life.

110 cc motor

Onder de motorkap bespeuren we een 110 cc grote viertaks krachtbron, gekoppeld aan een drietraps transmissie. Over de prestaties is niets bekend. Remmen gebeurt met Brembo-techniek. Ook bijzonder: de wielophanging is volledig onafhankelijk en de pedalen zijn verstelbaar. Kortom: een complete auto.

Comomeer

Hoeveel RM Sotheby’s wenst te vangen voor deze unieke juniormobiel is niet bekend. Deze California Spider Junior gaat in ieder geval op 25 mei onder de hamer tijdens de veiling van Villa Erba bij het Comomeer in Italië.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.