Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Nieuws 10 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Goud in overvloed: Brabus Rocket 900 Desert Gold Edition

In het Midden-Oosten houden ze wel van een randje goud hier en daar. Voor Brabus is de Dubai Motor Show daarom de ideale gelegenheid om een model te presenteren die de natte droom van iedere rijke Arabieren waarmaakt. Ontmoet de Brabus Rocket 900 Desert Gold Edition.

Een liefst 900 pk sterke biturbo V12 (opgeboord van 5,5 naar 6,3 liter), een koppel van 1.500 Nm en een topsnelheid van meer dan 350 km/h. Indrukwekkend voor een S-Klasse, al loopt de gemiddelde Arabier in dit geval meer warm voor het veelvuldige gebruik van goudkleurige details. Het goud zit werkelijk overal.

“Het goud zit werkelijk overal!”

Naast de Desert Gold-kleurige carrosserielak heeft Brabus verschillende details in het interieur een gouden laklaagje gegeven. In totaal gaat het om driehonderd onderdeeltjes! Ook de 21 inch Brabus Monoblock F Platinum Edition wielen hebben een gouden randje en wie de motorkap opent ziet ook daar weer verschillende gouden elementen. Brabus creëert wat contrast door de Rocket 900 Desert Gold Edition te voorzien van verschillende koolstofvezel details. De prijs van deze S-Klasse? “Die bedraagt ongeveer 520.560 euro”, aldus Brabus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.