Autovisie
Autovisie Nieuws 8 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Fotoverslag: Classic Motorshow Bremen

Afgelopen weekend was de Messe Bremen het decor van de Classic Motorshow. Alle acht hallen waren tot de nok toe gevuld met klassieke auto’s, motoren, clubstands en uiteraard veel, heel veel onderdelen.

De speciale tentoonstelling was dit jaar gewijd aan de wigvorm die zijn intrede deed in de jaren’70. Als voorbeelden had de organisatie het voor elkaar gekregen om diverse concept cars naar Bremen te halen, waaronder de BMW Turbo, de Mercedes-Benz C111 en de minder bekende Karmann Cheetah uit 1970. Te oordelen naar de vraagprijzen bij diverse auto’s is de gekte nog niet voorbij. Desondanks prijkte op verschillende klassiekers het bordje ‘verkocht’. Kijk en geniet mee.

Boven, met de klok mee: niet origineel die Datsun Z Cabrio, ook de Porsche 924 heeft nu de aandacht, nieuwe VW Kever in een schuur gevonden, Alfa Giulia is in waarde aan het stijgen, fabrieksnieuwe Citroën Dyane.

Boven, met de klok mee: leuke Simca 8, fraaie Jaguar E-Type Convertible met een vraagprijs van 159.000 euro, one-off Auto Union met koetswerk gemaakt door leerlingen van de ambachtsschool.

Boven, met de klok mee: op de tentoonstelling van de wigvormige auto’s stonden fraaie voorbeelden als de BMW Turbo, Iso Rivolta Varedo, Lotus Esprit, Karmann Cheetah, Mercedes C111 en Alfa Romeo Caimano van ItalDesign.

Boven, met de klok mee: vroege Porsche 911 Turbo met een stevig prijskaartje, Lancia Fulvia HF, Fiat Giardiniera, bijzondere Messcherschmitt, BMW M1.

Boven, met de klok mee: fraai interieur van een Jaguar XK, ook oude benzinepompen en lichtreclames te koop, prachtige miniaturen van speedboten, de prijzen van de Ferrari Testarossa zitten eveneens in de lift, mooie Glas, Peugeot 304 Cabrio, gerestaureerde VW Transporter, Honda S800 Coupé.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.