Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 7 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Dubbeltest Audi A4 vs. Jaguar XE: Branie of braaf?

Verstandige diesels in een kwalitatief hoogwaardig zakenpak. Met twee totaal verschillende stijlen, want wordt het de uitbundige bravoure van de Jaguar XE of de ingetogen klasse van de Audi A4? 

U kent ze wel: types die schaamteloos voordringen bij de kassa. Ze lopen rond alsof ze wc-rollen onder de armen hebben en met een kwade blik proberen ze anderen te intimideren. Op je beurt wachten is voor slappelingen, echte kerels dwingen een koppositie af en staan niet in de rij. Die mentaliteit, zeg maar.

“De XE is ontwikkeld en getraind om voor te dringen bij de Grote Drie.”

Wel, als er één sedan is in het hogere D-segment die heerlijk opzichtig de confrontatie kiest en niet achter aansluit, dan is het wel de Jaguar XE. Hij heeft een goede kop, een gespierd lichaam en ook nog de financiële welbespraaktheid om iedereen af te bluffen. Dat zijn in dit geval de luxemodellen van Audi, BMW en Mercedes-Benz. De XE is ontwikkeld en getraind om voor te dringen bij de Grote Drie. Maar gaat dat lukken als hij stuit op het allernieuwste uit Beieren? De nieuwe Audi A4.

 

Meer lezen over de grote test tussen de Audi A4 vs. Jaguar XE? Lees het complete artikel ‘Test Audi A4 vs. Jaguar XE: Branie of braaf’ op Blendle (€). De laatste editie van Autovisie Magazine is te downloaden via de Autovisie magazine app of  via de Android app (losse edities zijn gratis te downloaden voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.