Autovisie
Autovisie Nieuws 29 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit heeft Mercedes-Benz in petto voor 2019

Mercedes-Benz heeft een zogeheten roadmap vrijgegeven waarop precies te zien is wat de Duitse autobouwer in petto heeft voor 2019. Kijk je even mee?

Modellenoffensief

Mercedes-Benz is bezig aan een fors modellenoffensief. Om de haverklap verschijnt er wel een nieuw of vernieuwd model. In 2018 verschenen de nieuwe CLS, A-Klasse, G-Klasse, AMG 4-door Coupé, de A-Klasse Sedan alsook de vernieuwde C-Klasse en S-Klasse Coupé en Cabriolet.

Deze kennen we al

In 2019 gaat Mercedes-Benz vrolijk verder met introducties van nieuwe of juist vernieuwde modellen. De B-Klasse en GLE zijn al voorgesteld, maar komen pas in de loop van 2019 op de markt. Ook de EQC – een tegenhanger van de Audi e-tron – is al gepresenteerd maar komt pas medio 2019 op de markt.

Dit komt er in 2019

Toch staat er nog meer op stapel in 2019. Denk aan een opvolger van de CLA en CLA Shooting Brake. Mercedes-Benz trapt af met de vierdeurs coupé. De CLA Shooting Brake volgt in de tweede helft van 2019. Ook komt Mercedes-Benz met de nieuwe GLS en vernieuwde GLC en GLC Coupé. Verder heeft Daimler een update voor de Smart Fortwo in petto en komt er een nieuw compact model, waarover Mercedes-Benz nog geen details kan melden. Dit gaat mogelijk om een compacte SUV, de GLB.

mercedesbenz roadmap 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.