Autovisie
Autovisie Nieuws 18 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

De Porsche 911 GT3 onder de Bluetooth speakers

Normaal gesproken komt er alleen een symfonie van de hoogtoerige 3,8 liter boxermotor uit voort, maar nu kun je dubbele uitlaat van een Porsche 911 GT3 ook gebruiken om naar de Negende van Beethoven te luisteren.

 

Porsche 911 SoundbarDe einddemper van de GT3 werkt in de Porsche 911 Soundbar precies omgekeerd. In plaats van het geluid een klein beetje in te perken, dient hij nu als klankkast voor de speakers. Het resultaat is een dieper geluid, dat ook nog eens beter klinkt op hogere volumes. Porsche Design heeft twee speakers en een subwoofer in het design gestopt met een systeemvermogen van 200 watt. Genoeg om een behoorlijke ruimte te vullen met geluid.

De achterkant van de Porsche 911 Soundbar. Een analoge en twee digitale aansluitingen.Je kunt streamen via Bluetooth 3.0, maar er zitten ook een analoge en twee digitale aansluitingen op, zodat je hem bijvoorbeeld kunt verbinden met je televisie of audio-apparatuur. Je kunt hem gebruiken als Virtual Surround speaker met een techniek die een surroundset simuleert, of gewoon als stereospeaker. Om alles te bedienen zit er ook een afstandsbediening bij, want de speaker zelf is vrij van knoppen. Zoek er trouwens wel een stevige kast bij, want de speaker weegt 19 kg.

De Porsche 911 Soundbar is leverbaar vanaf maart voor een prijs van 2.900 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.