Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 26 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe BMW M4 Competition x Kith komt naar Nederland

De BMW M4 is nog maar net geïntroduceerd, maar nu is het al tijd voor een gelimiteerde editie. BMW brengt in samenwerking met lifestyle-merk Kith 150 stuks van de M4 Competition x Kith.

Kith-oprichter Ronnie Fieg is een groot BMW-fan en mag nu zeggen dat hij zijn eigen BMW-model heeft. De M4 is motorisch niets aangepast, enkel het design van het in- en exterieur zijn veranderd voor deze gelimiteerde editie. Dat betekent dus dat de 3,0-liter zes-in-lijn ook hier goed is voor een dikke 510 pk.

Interieur

Kijken we naar het interieur, dan zien we direct de invloed van het in lifestyle-merk uit New York. De stoelen zijn van de M-kleuren voorzien en ook op de armsteun vinden we de naam Kith in 3D gedrukt. Onder de hoofdsteun prijkt normaliter het M-logo, maar ook daar zien we nu de naam van Kith. Maar het gaat nog verder. De letter M heeft ook op het bedieningspaneel van de automaat, in de stoelen en op de achterzijde van de M4 plaatsgemaakt voor de naam van het modemerk. Maar da’s ook niet het enige dat er veranderd is.

BMW M4 Competition x Kith
BMW M4 Competition x Kith

Exterieur

Waar in het interieur de Kith-logo’s nog redelijk ingetogen zijn, is dit aan de buitenzijde niet het geval. Je ziet het weliswaar niet direct, maar op het koolstofvezel dak vind je een gigantisch Kith-logo. Dit logo is verweven in het dak. De kleuren waarin deze M4 Competition x Kith leverbaar is, zijn wel redelijk ingetogen. De drie matte kleuren zijn ‘Frozen Black’, ‘Frozen Dark Silver’ en ‘Frozen Brilliant White’.

BMW M4 Competition x Kith
BMW M4 Competition x Kith

Levering in Nederland

De BMW M4 Competition x KITH kan vanaf 23 oktober worden gereserveerd. Tegelijkertijd biedt Kith een 96-delige collectie met exclusief ontworpen kleding en accessoires aan in al haar winkels en online. In Amerika gaat deze gelimiteerde editie dik 92 mille kostten (in euro’s), Nederlandse prijzen worden later bekendgemaakt. Zeker is dat er drie exemplaren naar ons landje komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.