Autovisie
Autovisie Nieuws 12 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

De ideale garage van Mike Steenbakkers

Ferrari’s, Lamborghini’s, Bugatti’s en Pagani’s. De droomgarage is zo gevuld met hypercars. Maar niet iedereen heeft de financiële spierballen van Jay Leno. Met vijftien mille per auto komt onlinecoördinator Mike Steenbakkers ook een eind.

BMW Z4 (2003 – 2009)

Sinds een klein jaar ben ik

Mini Cooper S (2006 – 2010)

Een hot hatch mag wat mij betreft niet ontbreken in de ideale garage. In dit geval een kleine gepeperde hatchback in de vorm van een Mini in Cooper S-uitvoering. Wat blijft dat model lekker smoelen vindt u niet? Wel graag zwarte hoogglans worstwielen eronder in combinatie met een grijze lak en een zwart dak. En dan ook graag een panoramadak, lederen bekleding én last but not least… een navigatiesysteem. Niet zozeer voor mijn ietwat belabberde geografische richtingsgevoel als wel omdat die middenconsole dan naar mijn smaak net wat beter in balans is voor het blote oog. Kom maar door met zo’n kekke kart.

 

Volvo V70 R (2003 – 2004)

Zweedse degelijkheid met een vleugje sportiviteit. Handig qua ruimte voor als we een Billy-boekenkast bij Ikea moeten halen. De prachtige blauwe tellerplaten in combinatie met mandarijnoranje leer. In het vooronder een smeuïge vijf-cijlinder die 300 paardenkrachten voortbrengt.  De functionele keuze in het gezelschap. Niet heel uitgesproken qua design en daardoor misschien een erg veilige keuze. Maar ach, dan heeft het thuisfront ook niets meer te klagen over keuze 1 en 2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.