Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 26 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Bulderende achtcilinders en elektropower op Cars and Coffee XXL

Over twee weken barst voor de vijfde keer een groot autofeest los op de parkeerplaats van Autovisie/De Telegraaf. Op zaterdag 10 september staat het terrein vol met zo’n 400 auto’s tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL. Klassiekers, youngtimers en sportwagens. Elke liefhebbersauto is welkom, van Ferrari F40 tot extreme Eend. Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Autovisie Cars and Coffee XXL op zaterdag 10 september 2016!

Primeurs

We hebben een aantal prachtige primeurs voor je in petto. Vorige week trapten we al af met de eerste vier auto’s. Vandaag onthullen we er ééntje meer. Op 10 september kun je genieten van drie heel verschillende V8 soundtracks. De Cadillac CTS-V, de Jaguar F-Type SVR en de Chevrolet Camaro zullen te zien zijn op Cars and Coffee XXL. Om de overdaad aan geluid wat te compenseren komen er ook twee héél stille auto’s, de nieuwe Tesla Model S en de Hyundai Ioniq Hybrid. Komende week zullen we de volledige lijst van meer dan vijftien auto’s hier op Autovisie.nl onthullen!

Jaguar F-Type SVR - Autovisie -42

GRATIS TOEGANG

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam zoals gezegd plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het hoofdterrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

De locatie van Cars and Coffee XXL is Donauweg 15 in Amsterdam. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.