Dries van den Elzen
Dries van den Elzen Nieuws 27 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Beste reportage van 2015: Schotland met de Mercedes-AMG GLA 45

Het is een mooie tijd bij Autovisie, met het jubileumjaar voor de deur en de Autovisie Supertest net achter de rug. 2015 zit er bijna op en dan is het tijd om terug te kijken op het voorbije jaar. Vandaag met de beste reportage van Dries van den Elzen.

Nummer 1 tot en met 26 van Autovisie stonden bol van de fraaie verhalen en reportages, maar welke vonden onze eigen redacteuren nou het beste of het meest bijzonder? Wij zijn de redactievloer afgelopen om het te vragen. Daar komt bij dat het kerst is, een uitstekende tijd om cadeautjes weg te geven. Lees daarom onze ‘Best of’-verhalen, met deze keer de reportage van Dries van den Elzen, die met een dikke Mercedes-AMG door Schotland reed.

”Soms is het maken van een mooie reportage nauwelijks werk te noemen. Zo ook toen ik met een matgrijze Mercedes-AMG GLA 45 door Schotland mocht scheuren om de mooiste wegen in kaart te brengen. Aanhakend bij een gezellige Autovisie lezersreisgroep, met fotograaf Arno Lingerak lekker op dreef, met veel tijd en onder perfecte omstandigheden. Dan is zelfs achteraf het verhaal schrijven geen werk, maar nagenieten.”

Lees hier het complete verhaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.