Jaco Bijlsma
Jaco Bijlsma Nieuws 15 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Autovisie trakteert tijdens de derde Cars & Coffee XXL

Autovisie heeft in zestig jaar zoveel bladen, boeken en overige automobilia verzameld dat we uit ons redactiekantoor dreigen te knappen. Tijd voor een Autovisie Garage sale. We geven veel gratis weg, sommige items verkopen we voor een klein prijsje.

Het basisrecept van onze Cars & Coffee XXL blijft onveranderd smakelijk; we serveren de lekkerste auto’s onder het genot van een lekker bakkie koffie. Autovisie kent als geen ander het ideale melange, want wij haalden het fenomeen als eerste naar Nederland. Dit jaar voor de derde keer als kick-off van het grootste autofeest van Nederland, de Nationale Auto8Daagse (20 – 28 juni).

“Nergens ziet u zoveel verschillende, maar stuk voor stuk fascinerende auto’s bij elkaar”

Reken deze derde keer opnieuw op een unieke automeeting! Nergens ziet u zoveel verschillende, maar stuk voor stuk fascinerende auto’s bij elkaar. Met de eigenaren die elk detail met u delen! Reken dus op supercars maar ook een gekke Eend. Ook zijn er zeldzame klassiekers en knotsgekke karren. Van limousines tot een Panda in ratlook. En onze redactie zorgt natuurlijk voor primeurs en kakelverse nieuwe auto’s die u nog nergens anders ziet! Kom op zaterdag 20 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur ook naar Autovisie Cars & Coffee XXL op de Basisweg 30 in Amsterdam.

Nationale Auto8Daagse

Benieuwd alle evenementen tijdens de Nationale Auto8Daagse van 20 tot en met 28 juni? Bekijk het complete overzicht op www.auto8daagse.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.