Autovisie
Autovisie Nieuws 5 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 4!

Sinds afgelopen donderdag ligt het nieuwe nummer van Autovisie Magazine weer in de schappen. Dit kun je verwachten!

Liefhebbers van dikke limousines opgelet, want onlangs maakten we kennis met heel wat uiteenlopende modellen. In Californië reden we voor het eerst met de BENTLEY FLYING SPUR HYBRID, terwijl we ook kennismaakten met de brute CADILLAC CT5-V BLACKWING. En ben je benieuwd naar de keiharde testresultaten van de MERCEDES-BENZ EQS 580? In ons magazine lees je of-ie het opgegeven bereik van 588 kilometer weet te halen.

De Rit

In De Rit gaan we op bezoek bij auto-ontwerper PHILIP NEMETH. Hij vertelt over zijn liefde voor auto’s, zijn bijzondere carrière, unieke maar niet zo waardevolle wagenpark én zijn eigen onafhankelijke designbureau, waar hij de ontwerpers van morgen adviseert.

Foto: Lies de Mol.

Terwijl zo goed als elke nieuwe auto een stukje groter is dan z’n voorganger, kun je nog altijd ook heel compacte nieuwe auto’s kopen. In Japan én in Engeland, bijvoorbeeld. In ons magazine lees je over de geweldige CATERHAM 170R en de unieke HONDA S660, die klein maar fijn tegengeluid op de huidige trends laten horen.

Foto: Jérôme Wassenaar.

Renault Mégane

De kersverse RENAULT MEGANE E-TECH ontmoet een van zijn voorvaderen, de allereerste MEGANE SCENIC. We laten de levensloop en dus de evolutie van de Franse volksauto zien. Daarnaast maken we kennis met de wereld van SIMRACEN en lichten we vier publieke race-centra voor je uit.

Foto: Jérôme Wassenaar.

In dit nummer introduceren we een bijzondere reeks verhalen, want in de Vintage-rubriek zullen we de restauratie van een FERRARI 250 GT COUPÉ PININ FARINA op de voet volgen. Wat komt er allemaal kijken bij zo’n project, en hoe houd je als eigenaar de auto zo origineel mogelijk?

Foto: Noël van Bilsen.

Beste Volkswagen?

Tot slot ontdekken we in de dubbeltest wat de beste volkswagen van het moment is. Is dat de GOLF uit Wolfsburg, of de kakelverse PEUGEOT 308 uit Sochaux? De Fransen hebben een fraai gelijnde hatchback op de markt gebracht, maar er is meer nodig om de Duitser van het podium te verdrijven. Je leest een nauwkeurig vergelijk tussen de twee, die elkaar met een reguliere benzinemotor te lijf gaan.

Foto: Martijn Bravenboer.

Autovisie bestellen

De nieuwe Autovisie Magazine vind je nu in je plaatselijke supermarkt of boekenwinkel. Liever ons magazine digitaal lezen? Kijk hier hoe dat moet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.