Autovisie
Autovisie Nieuws 2 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Autovisie Drivers Academy met Jaguar F-Type van start

Autovisie heeft de eerste deelnemer van de Autovisie Drivers Academy op pad gestuurd met de Jaguar F-Type Coupé. Ook jij kan plaatsnemen op de bestuurdersstoel!

Jaguar F-Type 001

De deelnemer reed samen met onze vaste rij-instructeur Dolf Dekking een gevarieerde route van zo’n 350 kilometer gereden. In de route is ook een stuk op de Duitse Autobahn opgenomen zodat het snelheidspotentieel van de F-Type volledig kan worden benut. Uitdagende bochten ontbreken ook zeer zeker niet. Zelf de 340 pk sterke F-Type Coupé 3.0 V6 SC ervaren? Er is nog ruimte voor een beperkt aantal liefhebbers. Wil je meer weten over de Autovisie Drivers Academy en jezelf inschrijven? Klik dan hier!

“De Jaguar F-Type Coupé staat ook voor u klaar!”

De Jaguar F-Type en Dolf Dekking zijn ook aanwezig tijdens Cars & Coffee XXL op zaterdag 20 juni. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein van De Telegraaf/Autovisie en vormt opnieuw het podium voor honderden klassiekers, youngtimers, sportwagens en supercars. Kom ook genieten van prachtige auto’s, een goede kop koffie, demonstraties en diverse automobiele primeurs tijdens de aftrap van de Nationale Auto8Daagse 2015.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.