Autovisie
Autovisie Nieuws 18 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Autospotting next level met je smartphone?

Vrijwel niemand loopt de hele dag met een grote spiegelreflex camera om zijn nek over straat. Gelukkig kom je met de moderne smartphone van vandaag de dag al een heel eind wanneer je in het wild een snapshot wilt schieten. Soms heb je echter van die momenten waarop je toch zou wensen even een net iets betere foto te kunnen maken. The Moment Case voor de iPhone 6 biedt mogelijk die oplossing.

“Een case mét daarop een lens die je eenvoudig om je iPhone klikt, zodat je altijd schietklaar bent”

Uiteraard kun je in de weer met losse opzetlensjes voor je iPhone. Maar tegen de tijd dat je die uit je broekzak hebt gevist en op je telefoon hebt geschroefd, is die Lamborghini Huracan bij het stoplicht al weg. Op Kickstarter.com – een website voor crowdfunding – zijn de makers van The Moment Lenses een nieuw project gestart. Een case mét daarop een lens die je eenvoudig om je iPhone klikt, zodat je altijd schietklaar bent. Indien gewenst kun je de lens in een handomdraai los klikken wanneer je thuis op de bank zit of op je werk bent.

De makers hebben voor het project $100.000 nodig, maar dat bedrag hebben ze al dubbel en dwars binnen. De gadget oogstte dusdanig veel lof op grote techsites dat 3656 personen gezamelijk al $526.393 hebben gedoneerd. En de teller loopt nog zeven dagen door. Doneren kan vanaf $49. Dan valt er binnenkort eentje bij u op de deurmat.

PS  Heeft u een gave auto gefotografeerd? Deel ‘m met Autovisie via Instagram (@Autovisie) en gebruik de hashtag #autospot

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.