Autovisie
Autovisie Nieuws 16 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Stijlstrijd op Strijp-S

Voor Autovisie magazine editie 2 gingen twee stijliconen de strijd met elkaar aan. Is de eigenzinnige Peugeot RCZ R een alternatief voor een designklassieker als de Audi TT?

Fotocredit: Arno Lingerak

De arena voor deze reportage: het industriële Strijp-S in Eindhoven. Een voormalig Philips-fabrieksterrein vlakbij het centrum,  volop in herontwikkeling en waar reeds een groot aantal oude fabriekshallen zijn getransformeerd om hier een creatieve smeltkroes aan bedrijven en bewoners te herbergen. Een bijzonder fotogenieke locatie waar fotograaf Arno Lingerak het verhaal prachtig in beeld wist vast te leggen.

Onder het mom ‘kill your darlings’, maakte Autovisie-artdirector Walter van Sloten een selectie voor het magazine. Deze foto’s haalden het magazine net niet, maar ze zijn te mooi om ze u te onthouden.

In de winkel

Benieuwd naar de complete reportage van Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma? Lees het nu in Autovisie magazine editie 2. In de winkel vanaf vandaag. En uiteraard ook direct te lezen via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via Blendle (klik om complete editie te openen).

Fotografie: Arno Lingerak

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.