Autovisie
Autovisie Nieuws 13 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Opgefriste Mercedes-Benz SL in vol ornaat

De vernieuwde Mercedes-Benz SL is het internet op gelekt. De luxe cabriolet heeft krachtigere motoren dan voorheen en leent zijn stijl van de AMG GT.

Mercedes-Benz SL 2016 013

De officiële onthulling van de SL is pas eind deze maand op de Los Angeles Auto Show, maar Mercedes-Benz de eerste foto’s niet binnen het concern weten te houden. De persplaten laten de roadster in standaardtrim zien en als SL 63 AMG.

“Als AMG krijgt de SL een ander front en een carrosserie aangekleed met koolstofvezel”

Die eerste heeft een grote ‘diamant’-grille gekregen, AMG GT-achtige koplampen en hertekende bumperpartij met grote luchtinlaten. Aan de achterzijde vallen de anders gestileerde lichten op, de grote diffuser en de verchroomde uitlaatmonden. Als AMG krijgt de SL een ander front en een carrosserie aangekleed met koolstofvezel accenten.

In het interieur zien we een grotere digitale display in de middenconsole, een ander klokje en een andere knop om de verschillende rijmodi te kiezen: Individual, Comfort, Sport, Sport + en Race. Verder weten we vooralsnog alleen dat de vernieuwde SL krachtigere motoren voorin krijgt en een automaat met negen verzetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.