Autovisie
Autovisie Extra 24 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

4 must-haves: Land Rover Defender 110 en meer!

Autoliefhebberij, het draait om zoveel meer dan alleen auto’s. Of je nu racet op het circuit of modelauto’s spaart, binnen de autowereld vind je verschillende hobby’s. Wij selecteren vier toffe must-haves voor jou als autofanaat.

Land Rover Defender 110 Almost Real € 297,-

Die merknaam is zo razendslim gekozen: Almost Real. Inderdaad, op de schaal na is het echt. Nou ja, hij start ook niet, natuurlijk. Dit bijzondere merk heeft zich tot op heden voornamelijk toegelegd op Land Rovers in alle soorten en maten en uitgebracht in diverse schalen, niet te vergeten. De nieuwe Defender is na de nodige Camel Trophy-modellen een geliefd onderwerp. Daarmee zal ook Land Rover blij zijn, want dit miniatuur is zó verbluffend mooi gemaakt en gedetailleerd, dat niemand er nog over zeurt of ze dit model nou wel Defender hadden moeten noemen. Goed, het is een dure jongen, maar hij is er onder meer ook in 1 op 43 en dan kost hij een derde.

Xbox Series X Mini-Fridge vanaf: n.n.b

Toen Microsoft zijn nieuwste spelconsole onthulde, werd een bepaalde vergelijking veelvuldig gemaakt. De Xbox Series X zou namelijk nogal op een bekend huishoudelijk apparaat lijken, namelijk de koelkast. Microsoft speelde vervolgens in de marketingcampagne zelf al wat met deze vergelijking en gaat nu all-in. Het softwarebedrijf heeft besloten hun nieuwe console daadwerkelijk ombouwen tot een koelkast. Vanbuiten lijkt deze precies op de Xbox Series X. Aan de binnenkant vind je echter geen processoren en videokaarten, maar gekoelde blikjes fris. Perfect voor in je man-cave. Hij wordt verwacht rond kerst 2021.

Airofit Smart Breathing Trainer € 379,-

James Bond-fans zullen bij het zien van deze gadget direct denken aan de film Thunderball. Hierin gebruikt Sean Connery een op het oog vergelijkbaar apparaat om onderwater te ademen. Dat gaat met de Airofit Smart Breathing Trainer niet lukken, maar dat maakt hem niet minder interessant. Met dit apparaat kun je de weerstand instellen bij het ademen. Op die manier wordt trainen zwaarder en kun je sneller je longinhoud vergroten. Zie het als een hoogte-stage, maar dan op zeeniveau (als je in Nederland bent). Een toffe manier om elke training naar een nog hoger niveau te tillen.

Audi quattro Coupé WhiteBox € 25,-

Toen de eerste Audi quattro veertig jaar geleden verscheen, ontketende Audi een revolutie in de rallywereld. De basis werd gelegd door Ferdinand Piëch, kleinzoon van Ferdinand Porsche en later CEO van de hele Volks-wagen Groep. Om zo’n rallykanon te kunnen inzetten, moest voor de homologatie een serieproductie worden opgezet. Dat is zelf ook weer een klassieker (vind nog maar eens een gave!) en die versie staat model voor deze vuurrode van WhiteBox in 1:24. Keurige prijs voor zo’n klapstuk!

Ga voor veel meer actueel miniatuurautonieuws naar www.namac.nl. Uiteraard is elke verzamelaar van miniatuurauto’s lid van de NAMAC!

Deze pagina kwam tot stand in samenwerking met Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.