Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 13 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

De Corolla Power Challenge: win 1 jaar gratis rijden!

Benieuwd naar de performance van de nieuwe Corolla? Doe dan nu de Toyota Corolla Power Challenge! Is de Toyota Corolla Hatchback inderdaad één brok dynamiek? Of is de Corolla Touring Sports vanwege zijn ruimte net even aantrekkelijker? Test hem nu, meld je aan voor de Toyota Corolla Power Challenge en maak kans op 1 jaar gratis rijden!

Ontdek de new Corolla. Mooier, beter en begeerlijker dan ooit. Als High Power Hybrid goed voor wel 180 pk terwijl-ie heel zuinig is en ook een lage uitstoot heeft. En met de Corolla Hybrid rijdt u al snel tot 50% van de tijd elektrisch. Doe mee aan de Corolla Power Challenge bij de Toyota dealer en maak kans op 1 jaar gratis rijden in de new Corolla! High Power Hybrid en 50% van de tijd elektrisch rijden? Het kan in de new Corolla Hatchback of Touring Sports. Ontdek het zelf tijdens de Corolla Power Challenge. De new Corolla staat voor u klaar bij de dealer en is speciaal voor de Corolla Power Challenge uitgerust met speciale software. Deze houdt bij hoeveel tijd u volledig elektrisch rijdt. Rijdt u tijdens de Corolla Power Challenge ten minste 50% van de tijd elektrisch? Dan maakt u kans op een jaar lang gratis rijden in de new Corolla.

COROLLA TOURING SPORTS

De nieuwe Corolla blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. En hij is leverbaar met de keuze uit twee verschillende hybride aandrijflijnen: een 1.8 liter Hybrid en een 2.0 liter High Power Hybrid. Welke van de twee u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een soepele, zichzelf opladende hybride aandrijflijn die kracht combineert met zuinigheid. Zo is de Corolla klaar voor al uw avonturen.

COROLLA HATCHBACK

De nieuwe Corolla is één brok dynamiek. De 1.8 liter hybride aandrijflijn combineert een ontspannen rijgedrag in de stad met levendige prestaties. De nieuwe 2.0 liter High Power Hybrid heeft zelfs nog meer vermogen, inclusief de soepele rijeigenschappen. Zo bespaart u brandstof en verlaagt u uw CO2-uitstoot.

MELD JE NU AAN VOOR DE TOYOTA COROLLA POWER CHALLENGE OP WWW.TOYOTA.NL/POWER-CHALLENGE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.