Autovisie
Autovisie Video 26 dec 2020

Uw Garage: vijf keer fraaie Duitse historie

Door de coronacrisis konden we dit jaar niet gemakkelijk op bezoek bij eigenaren van bijzondere auto’s Toch is er ook in 2020 weer een aantal fraaie afleveringen van Uw Garage verschenen. Vandaag kijken we terug naar Duitse historie.

In de rubriek Uw Garage gaan we om de week op bezoek bij eigenaren van bijzondere auto’s. Bijzonder in de breedste zin van het woord, want de auto zelf hoeft niet exclusief te zijn. Het gaat om het verhaal áchter de auto. Van wie is-ie geweest? Hoe lang is-ie al in bezit? Heeft de auto een emotionele waarde? Stuk voor stuk vragen waarop de eigenaren prachtige en soms ontroerende antwoorden op geven. Uw Garage is een unieke rubriek en geeft een inkijkje in het leven van een autoliefhebber. De passie spat er in elke aflevering weer van af en verbindt liefhebbers, want we begrijpen elkaar. Vandaag kijken we terug naar een aantal fraaie Duitse auto’s die dit jaar op het witte doek verschenen.

Audi TT Quattro 3.2 (2005) van Franc Smulders

Franc Smulders is een wandelende TT-bibliotheek. Je kunt ‘m alles vragen over elektrische schema’s, de opties en verschillende uitvoeringen. Vraag hem alleen niet naar de juiste soort motorolie… 

Mercedes-Benz 300 TE (1992) van Rob van Rees

Deze Mercedes-Benz W124 heeft veel karakter, maar 1 op 10 haalt hij niet. Voor veel mensen een lastige keuze, Rob van Rees hoefde er niet eens over na te denken.

Volkswagen 1200 Kever (1983) van Dennis Dekker

Voor de Kever van Dennis Dekker is al veel geld geboden. Dat bieden heeft echter geen zin, de auto is onbetaalbaar. 

Audi 100 GL (1973) van Sebastiaan Valkering

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uw Garage: vijf keer fraaie Duitse historie
Sluiten