Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Video 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Uitverkocht: McLaren 675LT Spider

Alle exemplaren van de McLaren 675LT Spider zijn al vergeven. De autobouwer had er slechts enkele weken voor nodig om alle vijfhonderd eenheden te slijten.

Nee, aan kopers heeft McLaren geen gebrek. Ook de vijfhonderd exemplaren van de 675LT Coupé waren binnen no time uitverkocht. Van de 675LT Coupé komen in totaal vijf exemplaren naar Nederland. Die zijn allemaal al vergeven. Ook van de 675LT Spider komt een handjevol modellen naar ons land. En je zou het haast niet verwachten, maar ook die zijn al vergeven. Goedkoop was de 675LT Spider niet, want McLaren vroeg 426.525 euro voor de uitmonstering.

“Vijf komen er naar Nederland”

Saillant detail is dat McLaren eerst ontkende dat de 675LT ook als Spider zou komen. Autovisie wist echter te achterhalen dat het merk weldegelijk plannen had om de open uitmonstering uit te brengen. Sterker nog: de uitvoering stond de hele tijd al klaar. De 675 pk sterke open sportwagen is leverbaar in de kleuren Silica White, Delta Red, Napier Green, Chicane Grey en Solis (een soort diepgoud met een groene tint). De levering aan klanten start in de zomer van 2016.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.