Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Video 11 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Pagani Huayra met Schots motiefje

Pagani zit met iedere Huayra-klant om de tafel om de supercar helemaal naar de smaak van de klant samen te stellen. Werkelijk alles is mogelijk. Ook toen een Amerikaanse koper vroeg of Pagani het interieur van een Schots motiefje wilde voorzien, ging Pagani aan de slag. No bad!

De Pagani Huayra Scozia is gekocht door een klant van de Amerikaanse Pagani-dealer Miller Motors uit Greenwich. Hoewel het Schotse thema aan de grijze buitenkant niet te zien is, overheerst het Schotse gevoel in het interieur volop. De kleuren van de stoelbekleding komen volgens de eigenaar overeen met de familiekleuren. Een aloude traditie uit Schotland. Iedere Schotse clan (familietak) heeft namelijk een eigen ruitpatroon. Veel zijn er daar niet meer van over, maar in het verleden ging iedere kledingmaker met de stof tartan (een geruite wollen stof waar Schotse kilts van gemaakt worden) aan de slag om voor iedere familie een unieke kilt te maken.

“De kleuren van de stoelbekleding komen overeen met de familiekleuren van de koper”

De koper is volgens Miller Motors maar wat blij met zijn Pagani Huayra Scozia. Hij nam de auto zelfs in ontvangst met Schotse klederdracht en reed na het zeggen van Pagani tapadh leat (dank u) richting huis in zijn kilt, waarschijnlijk zonder onderbroek…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.