Autovisie
Autovisie Video 5 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Ook deze Lamborghini Sian is voor Nederland – Sjoerds Weetjes 264

Automobili Lamborghini S.p.A. maakt slechts 63 exemplaren van de Sian Coupé, al had de fabrikant een veelvoud aan auto’s kunnen verkopen. Uit de honderden geïnteresseerden selecteerde het Italiaanse merk twee liefhebbers uit de Benelux. Dit is een van de twee Sians voor Nederland! Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen stelt de sportcoupé aan je voor.

Bijzonder, heel bijzonder. Dat is de levering van de twee exemplaren uit de gelimiteerde reeks van 63 Coupés. Het is niet voor het eerst dat de sportwagenbouwer uit Sant’Agata Bolognese zijn few-off sportwagens aan de Nederlandse liefhebber van het merk toewijst. Al eerder kwam er een Centenario deze kant op. Later arriveerden de Aventador SVJ63 Coupé, gevolgd door recent de SVJ63 Roadster. Tussentijds stak er een Essenza SCV12 de landsgrens over. En nu telt Nederland twee exemplaren van de Sian.

Lamborghini Sian
NOEL VAN BILSEN

Alle ins and outs van de Sian

Al eerder stelde Autovisie een van de Sians voor de Nederlandse markt voor. Nu is het de beurt aan het andere exemplaar. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen toont je alle ins and outs van de kostbare bolide. Hij vertelt je tevens weer interessante zaken die je niet eerder elders hoorde of las.

Benieuwd naar de andere few-offs? Kijk hier de video’s:

De enige Centenario in Nederland

De enige SVJ63 in Nederland

Zo koop je een Lamborghini Sian

Dit is waarom de Lamborghini Sian zo is getekend

De koper van de in Bianco crysus gespoten Sian met in Blu carbon uitgevoerde koolstofvezel details wenst graag anoniem te blijven, en uiteraard resteren wij dat. In deze video draait het om de bijzondere auto, die wij van de vriendelijke eigenaar exclusief aan andere autoliefhebbers mag presenteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.