Autovisie
Autovisie Video 31 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Krankzinnig: Kopers wereldwijd in de rij voor Tesla Model 3

Anders ga je even in de rij staan om een auto te kopen die je nog nooit hebt gezien… Yep, het is eindelijk definitief: Tesla is het nieuwe Apple. De Model 3 wordt morgen onthuld, maar over de hele wereld staan mensen al uren te wachten.

Toegegeven, de rijen zijn niet iPhone-lang, maar dat komt misschien bij de volgende Tesla nog wel. Onder meer bij Tesla in Amsterdam-Zuidoost konden geïnteresseerden zich voor 1000 euro voorinschrijven op een Model 3. En enkele tientallen mensen deden dat ook, terwijl ze de Model 3 nog nooit hebben gezien, de specificaties ervan niet kennen, de prijs niet weten en bovendien tot eind 2017 / begin 2018 (!) moeten wachten op de auto.

BEKIJK OOK: VIDEO – TESLA MODEL S P85D MAAKT GEHAKT VAN MCLAREN 650S   

De Model 3 komt onder de Model S in het Tesla-modellengamma. De kleinere sedan moet gaan concurreren met de Audi A4, BMW 3 Serie en Mercedes-Benz C-Klasse. Hij zou een actieradius van 480 km hebben en in minder dan 4 seconden naar 100 km/h kunnen sprinten. De Model 3 wordt donderdagavond om 20:30 in Californië onthuld, wat bij ons vrijdagochtend 5:30 is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.