Ramon Mens
Ramon Mens Video 4 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Kevin Abbring: “Als rallycoureur zie je duizend bochten maar één keer”

Vanavond start op RTL 7 weer een nieuwe aflevering van dé talkshow over auto’s, RTL Autovisie, gepresenteerd door Rob Kamphues en Werner Budding. Tafelgasten zijn rallycoureur Kevin Abbring en DJ en oud-Olympisch judokampioen Dennis van der Geest.

Abbring mag zichzelf de beste Nederlandse rallyrijder noemen, oftewel de Max Verstappen van de rallysport. Aan tafel vertelt hij over het leven van een rallycoureur. “Op het circuit zie je één bocht duizend keer, maar in de rallysport zie je duizend bochten maar één keer”, vertelt Abbring, waarmee hij aangeeft dat de rallysport veel risicovoller is dan de circuitsport. Verder vertelt Dennis van der Geest openhartig over zijn liefde voor de Porsche 964.

Werner Budding brengt een bezoek aan de schatkamer van Toyota Motorsport en rijdt met een extreme Toyota iQ met compressor. Ook zoekt Werner uit of een elektrische auto sneller is dan een volbloed supercar. Kijken dus! Maarten van Rossem mag zijn mening geven over de NSU RO80.

RTL Autovisie is 16 weken lang elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien bij RTL 7 en wordt op maandagavond herhaald om 23.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.