Autovisie
Autovisie Video 18 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Hoe Porsche 911 GT3 aan Shark Blue komt | Sjoerds Weetjes 242

Neem de allernieuwste Porsche 911 GT3 in gedachte. In welke kleur zie je hem dan? Vermoedelijk in de tint zoals we de 992-editie van de GT3 nu aan je voorstellen. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen legt je uit waarom.

De kleur op dit exemplaar is Shark Blue. Weet je hoe Porsche op deze tint voor de fonkelnieuwe 911 GT3 is gekomen? Dat verklapt Sjoerd je in aflevering 242 van Sjoerds Weetjes. Daarin legt hij ook uit in welke kleursoorten de GT3 eveneens leverbaar is. Maar wees gerust, hij leest niet de kleurenkaart voor. Nee, hij vertelt je wat er zo bijzonder aan die verschillende tinten is en vooral hoe complex de carrosserie van de 911 GT3 is. Wist je dat Porsche op dit moment liever een 911-klant tevreden maakt dan een GT3-koper?

Rijtest Porsche 911 GT3

In deze aflevering van Sjoerds Weetjes over de 911 GT3 legt Sjoerd de nadruk op enkele, nog niet behandelde of besproken details van Porsches circuitracer voor de openbare weg. Wil je daarna ook de specificaties van de GT3 weten, kijk dan de rij-test. De video vind je hier. Autovisie-redacteur Dries van den Elzen neemt je mee over het Bilsterberg-circuit in Duitsland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.