Arno Lingerak
Arno Lingerak Video 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Genieten met een Britse camper: Bedford CF 350 – Uw Garage

Het plan was vier maanden lopen. Het werden twee maanden… rijden. Cor Smit en Getty Kaspers (winnares Songfestival 1975) over de Bedford CF Camper. 

“Toen ik nog op de vrachtwagen reed, ging Getty regelmatig mee. We zaten dan uren te praten en plannen te maken. Op een van die ritten vertelde ik haar dat ik graag eens de pelgrimstocht naar Santiago in Spanje wilde lopen. Getty kwam op het idee om daarvoor een campertje te kopen; ik elke dag een etappe lopen en zij kon dan met me meerijden. Anders ben je erg lang weg en zo konden we elke dag samen bij de camper eten en in ons eigen bed slapen. We zijn op zoek gegaan en hebben uiteindelijk deze Bedford gevonden. Toen nog in een doffe, bruine kleur, maar in zijn lelijkheid was hij leuk. Die pelgrimstocht was een mooi plan, maar nadat ik door mijn knie was gegaan, hebben we daarvan moeten afzien. Maar Bedje stond voor de deur!”

Autovisie Magazine

Wil je alles lezen over deze fraaie Bedford? Dat doe je in Autovisie Magazine, waar het complete verhaal van Cor Smit en Getty Kaspers nu in staat.

Liever van andere klassiekers en youngtimers genieten? Kijk en lees verder op onze site of op ons YouTube-kanaal. Uw Garage is al jaren een vaste rubriek in Autovisie Magazine, waar echte autoliefhebbers aan het woord komen en vertellen over hun droomauto. Dat hoeft geen dure Ferrari of exotische Lamborghini te zijn: het verhaal áchter de auto is de rode draad van de serie.

Uw Garage

Heb je zelf een auto met een bijzonder verhaal? En wil je dat verhaal graag delen met andere liefhebbers? Geef je dan op voor de rubriek, en wie weet komen we binnenkort bij je langs voor een reportage van jouw grote liefde. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.