Autovisie
Autovisie Video 6 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

De last minute-aanpassingen Renault Mégane E-tech | Sjoerds Weetjes 255

Nadat Renault anderhalf jaar terug de concept car Morphoz presenteerde en een jaar geleden de Mégane eVision Concept onthulde, staat nu de productieversie klaar. Maar de fabrikant wijzigde op het allerlaatste moment nog enkele details.

In deze aflevering van Sjoerds Weetjes stelt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen de Mégane E-tech in productietrim aan je voor. Hij legt uit wat er na de komst van een nieuwe designbaas voor Renault aan de elektro-auto wijzigde. Sjoerd onthult tevens wat Renault met de nieuwe Mégane van plan is.

Renault Mégane E-tech op de markt

Voor Renault is de Mégane E-tech een zeer belangrijk model Het is de eerste auto op basis van het specifiek voor elektromodellen ontwikkelde CMF-EV platform. De bouw van de elektro-auto heeft in een grondig aangepaste fabriek in Frankrijk plaats. De eerste exemplaren komen nog dit jaar van de band. De levering aan de dealers start pas begin volgend jaar. Wat je van de Mégane kunt verwachten, vertelt Sjoerd je tot in detail. Plus, zoals je van hem gewend bent, gaat hij altijd een stapje verder en verklapt hij je enkele geheimen uit het ontwerp- en ontwikkelingsproces.

Sjoerds Weetjes

Sjoerds Weetjes is een vaste video rubriek van Autovisie. Elke vrijdag publiceert Autovisie een nieuwe video op Autovisie.nl en op Youtube.com/autovisie. Aangezien de Renault Mégane E-tech vandaag wordt onthuld, schotelen we je direct alle ins and outs van de elektrische hatchback met exclusieve informatie voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.