Arno Lingerak
Arno Lingerak Video 27 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze Aston Martin Rapide verkoopt Eric-Jan nooit meer – Uw Garage

Een auto inruilen die ooit ‘nooit meer weg mocht’, Eric-Jan Straathof heeft het al verschillende keren gedaan. En deze Aston Martin Rapide mag ook nooit meer weg. 

Ik heb eerder in deze rubriek gestaan en heb toen heel veel reacties gehad op het artikel en de video waarin ik de liefde verklaar aan mijn Ferrari 612 Scaglietti. Iedereen reageerde positief, mensen herkenden de passie.

Wensenlijstje

Maar op mijn wensenlijstje, de rijke dis van automobiel geserveerde lekkernijen, heeft naast Ferrari en Porsche ook altijd Aston Martin gestaan. Eind vorig jaar bezocht ik een dealer waar een DB9 stond, met een schitterend leren interieur in ‘Parliament Green’. Dat kan alleen in Engeland; stel je voor dat Porsche met ‘Reichstag Grün’ zou komen…

Uw Garage: Ferrari 612 Scaglietti (2005)

Ik probeer altijd net als iedereen de financiële stap naar een andere auto zo klein mogelijk te houden en als dat dan lukt… Die DB9 heb ik toen dus gekocht. Echt een heel chique auto. Het deed pijn de Ferrari achter te laten, maar zo’n Aston maakt alles goed. 

Uw Garage

Wil je weten hoe Eric-Jan Straathof is uitgekomen bij deze Aston Martin Rapide? Kijk dan de video of lees zijn verhaal verder in Autovisie magazine 24, die nu in de winkels ligt. Zelf een bijzondere auto met een bijzonder verhaal? Geef je dan op voor Uw Garage, via [email protected]!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.