Arno Lingerak
Arno Lingerak Video 14 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Annika is dolgelukkig met haar Honda CR-Z – Uw Garage

Annika Steen was dolgelukkig met haar eerste Honda, maar uiteindelijk viel die tegen. Met deze Honda CR-Z was het andersom. 

Ik ben opgegroeid met de autopassie van mijn vader. Hij heeft een autobedrijf gehad en als klein meisje was ik daar vaak te vinden. Ik wist al vroeg dat ik met auto’s wilde werken en heb ook nog even over sleutelen gedacht. Maar de verkoop is leuker, daar heb je veel meer met mensen te maken. En dat doe ik dus nu al vanaf mijn zestiende. Eerst drie jaar bij een Citroën/Peugeot-dealer en nu verkoop ik ex-leaseauto’s. Ik werk 36 uur en doe daarnaast een hbo-opleiding. 

Civic EJ9

Mijn eerste auto was een Civic EJ9 in Comet Blue, die ik samen met mijn vader uit Duitsland had gehaald. Echt een leuke auto die weinig had gelopen. Maar toen we de speakers uit de hoedenplank haalden, zagen we daaronder de lasdraden zitten. De buitenkant was dicht getectyleerd om het slechte laswerk te verbergen. Ik heb overwogen die auto op te knappen, maar dat zou veel tijd en geld kosten en dat had ik beide niet. Ik heb daar dus maar een half jaar van mogen genieten en ben op zoek gegaan naar iets anders. 

 De eerste foto’s die ik online van deze auto zag, waren niet heel voordelig; heel smal en hoog aan de achterkant. Dat leek me niets. Maar bij hetzelfde bedrijf stond ook een leuke Alfa, daar ging ik naar kijken. Nadat ik toch even in de Honda was gaan zitten, die 3D-teller had gezien en de startknop, ben ik toch gaan rijden. De beleving bleek prima te zijn en de wegligging was ook heel goed. Ik rijd 300 kilometer per week, dus de gasinstallatie die er al in zat, was mooi meegenomen. Maar toch, die achterkant bleef een dingetje. Mijn vader stelde voor de CR-Z mee te nemen en een spoiler te gaan zoeken, dan zou het er een stuk beter uitzien. En zo is het gegaan. Ik heb deze auto nu bijna drie jaar.

Uw Garage

Wil je alles weten over Annika en haar Honda CR-Z? Lees dan verder in Autovisie Magazine, nu in de winkel! Ken of ben jij iemand met een unieke auto? Geef je dan op voor Uw Garage via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.