Autovisie
Autovisie Nieuws 21 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Test zelf alle nieuwe Subaru-modellen

Op de afgelopen AutoRAI was er veel nieuws van Subaru te melden. Nu biedt het merk de kans om op dinsdag 26 mei alle nieuwe modellen aan de tand te voelen op het circuit van de Politieacademie in Lelystad. Wilt u wel een dagje Subaru’s testen, doe dan mee aan onderstaande prijsvraag.

De vernieuwde Subaru XV, de nieuwe versies van de Forester (D-CVT) en de geheel nieuwe Outback staan die dag voor u klaar. Uiteraard ontbreken ook de Subaru BRZ en de WRX STI niet. Plaats van handeling is het verkeersveiligheidscentrum van de politieacademie in Lelystad. Er is een ochtend- en een middagsessie. Beide sessies omvatten een smakelijke lunch en om 13.00 uur is een korte presentatie waarin modellen en ontwikkelingen worden toegelicht.
De ochtendsessie begint om 9.00 uur en duurt tot 13.30 uur, het middagprogramma start om 12.30 uur en is om uiterlijk 17.00 uur afgelopen.

Wilt u kans maken op de ochtend- of de middagsessie en uitgebreid rijden met alle producten van Subaru, geef dan de juiste antwoorden op onderstaande vragen en wie weet bent u er bij aanstaande dinsdag. Stuur uw antwoorden naar [email protected]

1 Uit welk land is Subaru afkomstig?

2 Om welke twee onderscheidende technische voorzieningen is Subaru bekend?

3 Hoe heet de veiligheidsvoorziening die standaard is op de nieuwe Subaru Outback?

4 Hoe heet de nieuwe Subaru die eind dit jaar wordt gelanceerd?

5 Waar verkoopt Subaru de meeste auto’s buiten het thuisland?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.